Sunday, November 20, 2011

@Weekend

..jambul..cik ani watkan toncang 2..so cute!! Agak bz ckit..sbb ke hulu ke hilir..wah, maner tu? Jadual tak sempat nk plan, sbb last minit punyer planning..main redah je..ni yg aku geram ngn my hubs suka cmtu..klu dia sorang, tak kisah..ni aku pun terlibat same...adoiii...yg aku mmg dah plan awl2..nk p htr adik ke sg. besi..tu je..Tghari ktorg gerak ke Saujana Utama, kenduri kawin belah arwah my FIL..lps tu tanpa dirancang, zasss ke Puncak Alam plk..pun kenduri belah my laki..huhh..klu dia ok jer...tp sblum smpai aku dah warning dia snggah kejap je sbb ada plan lain lg..kt ctu pun aku just mkn kuih sbb perutku dah sendat..
Dlm kul 4pm gerak blk..mulanya hubs nk tunggu adik dia smpai dr Kajang...ermm klu nak tunggu, tak berhantar la adik aku tu..Tu pun dah terkejar2 sbb adik aku kne masuk Kem before 6pm..Nsb baik selamat smpai..
Then otw blk umah, ikut KESAS..smpat lg dia nk menyinggah umah kazen dia kt PJ..fulamakks..mmg jowo btul la..setahu aku org jowo ni mmg jaga tali silaturrahim...ermm biaq p kat dia la dah cenggitu caranya..hahah yg lawaknya smpai separuh jln, tak jd snggah sbb dah nak maghrib..apekah disbbkan haku??ekceli aku hangin gak..heheh jd gak aku berlakon..hubs ckp, aku diam je..sepatah pun aku tak menyampuk..ye la nk snggah umah org, ank tgh syoik tdo..so dah nk smpai umah, myinggah la plk McD KD..ksian kt si dah kecik tu..asik sebut menan2..tgh2 tdo, blh celik mata n trs bgn bile ayahnya sbut mainan..haiyaa ini budak..yg penting puas la dia main kt ctu n habiskan semangkuk bubur ayam..mak bak nya pun kekenyangan smbil melayan si anak..
Hmm blk umah trs lap2 je bdn (x mandi sbb sejuk) dia ngn air suam n bg ubat batuk sbb batuk2 manja dah mula kedengaran..hati dah mula risau tkt berlarutan..Hurmm dllm kul 11pm br msuk tdo..ok daa..weekend ku...

2 comments:

  1. dah besar damia nie yek.. muka cam ibunya.. :)

    ReplyDelete
  2. amy,ank bapak lorr..sebijikk..hehe

    ReplyDelete